Corona Maatregelen

Corona reglement “Scheepsmodelbouw club SSMB ”

1. Algemeen

· Gebruik uw gezond verstand en hou rekening met “Social distancing” (afstand houden) en dit gedurende de gehele tijd van je bezoek aan de club. Raak nooit deurklinken of materiaal van andere mensen aan. Wanneer dit toch is gebeurd was daarna je handen met de ontsmettende gell.

· Hou op de parking ook de nodige afstand tussen de auto’s

· Je dient vooraf VERPLICHT een mail te sturen naar de clubverantwoordlijke ( ssmb@telenet.be ) om uw komst naar het terrein te melden .

We gaan niet werken met een reservatiesysteem maar de aanwezigheidslijst is wel belangrijk wanneer de autoriteiten hiernaar vragen. Ook is dit vastgelegd door Sport Vlaanderen .

· Men moet in het bezit zijn van een mondmasker bij bezoek aan het terrein. Enkel wanneer de ‘Social distancing’ niet gerespecteerd kan worden, is men wel verplicht dit mondmasker te dragen.

· Buiten het mondmasker vragen we ook de leden om zich te voorzien van ontsmettende gel. Het dragen van latex handschoenen is ook een aanrader.

· Enkel de leden van de club zijn toegelaten op het terrein. Onder deze leden verstaan we enkel varende leden.

Familieleden, steunende leden en bezoekers worden vriendelijk verzocht om het terrein niet te betreden om zo samenscholing te voorkomen.

· Mensen die ziek zijn of zich niet goed voelen zijn uiteraard niet welkom.

2. Clubhuis

· Het clublokaal is nog altijd verboden terrein en niet toegankelijk voor alle leden.

· Er mag geen drank genomen worden uit het clublokaal. Uitzonderlijk mag je drank van thuis meebrengen.

Vergeet niet dat de lockdown nog steeds van toepassing is en dat we momenteel mogen varen enkel door een versoepeling van de maatregelen en mits inachtname van strenge regels opgelegd door Sport Vlaanderen

Wij hebben deze regels niet opgelegd om jullie het moeilijk te maken maar wel om jullie de kans te geven om terug je geliefde hobby te kunnen uitoefenen. Sla deze regels niet in de wind en maak niet dat JIJ de oorzaak bent dat we het terrein terug moeten sluiten. Bovendien geldt nog altijd de boete van 250 € per persoon als je betrapt wordt.

Toch wensen we jullie veel vaargenot !

Created with Mobirise bootstrap template